Green Alley Real Estate has a significant number of properties in its portfolio, in the most sought after areas of Bucharest. With extensive experience in this field, our specialists will give you the best advice so you make the best choices!

Aurel Vlaicu Residence

Polona, Bucuresti

S+P+3E, 2 scari, 14 unitati locative - cate 7 apartamente pe fiecare scara, 17 locuri de parcare la subsol sunt pregătite să transforme viața de zi cu zi într-o celebrare a calității, inovării și a condițiilor premium de locuire. Apartamentele au suprafete cuprinse in intervalul 57mp - 134mp (fara a lua in calcul suprafetele balcoanelor si a spatiilor comune).

See offers
Aurel Vlaicu Residence

Banu Manta Boutique Residence

Banu Manta, Bucuresti

Astazi, compania noastra va ofera spre achizitionare ultimele apartamente disponibile in cadrul unui proiect rezidential "boutique", situat in cea mai "plina de viata" si businesslike zona a capitalei, Piata Victoriei - Banu Manta - Parcul Kiseleff. Zona este ceea ce defineste orice proprietate imobiliara si care ii confera acesteia valoare, fiind, de altfel, criteriul cel mai important in alegerea unei locuinte sau de plasare a unei investitii pentru cei mai multi dintre cumparatorii din piata rezidentiala.

See offers
Banu Manta Boutique Residence

City Point

Aviatiei, Bucuresti

Proiectul City Point Aviației a fost conceput pentru cele mai exigente gusturi și nevoi autohtone, folosind exclusiv materiale superioare atât pentru construcție, cât și pentru finisaje. Compartimentările au fost gândite pentru cea mai bună eficiență a spațiului util, cu un confort sporit indiferent de destinația finală a apartamentelor.

See offers
City Point