Green Alley Real Estate deține în portofoliul său un număr important de proprietăți, în cele mai căutate zone ale Bucureștiului. Cu o vastă experiență în acest domeniu, specialiștii noștri vor avea grijă ca tu să faci cele mai bune alegeri!

Aurel Vlaicu Residence

Polona, Bucuresti

S+P+3E, 2 scari, 14 unitati locative - cate 7 apartamente pe fiecare scara, 17 locuri de parcare la subsol sunt pregătite să transforme viața de zi cu zi într-o celebrare a calității, inovării și a condițiilor premium de locuire. Apartamentele au suprafete cuprinse in intervalul 57mp - 134mp (fara a lua in calcul suprafetele balcoanelor si a spatiilor comune).

Vezi oferte
Aurel Vlaicu Residence

Banu Manta Boutique Residence

Banu Manta, Bucuresti

Astazi, compania noastra va ofera spre achizitionare ultimele apartamente disponibile in cadrul unui proiect rezidential "boutique", situat in cea mai "plina de viata" si businesslike zona a capitalei, Piata Victoriei - Banu Manta - Parcul Kiseleff. Imobilul este compus din apartamente de 2, 3 si 4 camere si este dispus pe parter (spatii comerciale) + 5 etaje. Constructia imobilului a inceput in anul 2019, iar in acest moment este finalizat si locuit. Sunt cateva aspecte interesante de mentionat cu privire la acest imobil si pe care le vom enumera imediat, insa cel mai important aspect il reprezinta faptul ca proprietarii proiectului nu au dorit primirea niciunui avans in vederea vanzarii vreunui apartament, construit proiectul din surse proprii si dorind finalizarea acestuia in cele mai bune conditii si cu mare simt de raspundere. De altfel, scopul dezvoltarii acestui proiect nu l-a reprezentat, ca in majoritatea altor dezvoltari imobiliare, incasarea de profit imediat, ci mai degraba asigurarea unei investitii sigure, indelungate pentru "dezvoltatori", intrucat ultimele doua etaje si parterul (cu destinatie de spatii comerciale) nu sunt de vanzare, acestia dorint sa le pastreze pentru inchiriere. Acest aspecte confera dovezi demne de luat in calcul, in ceea ce priveste durabilitatea si calitatea acestei constructii. Revenind la alte detalii in legatura cu proiectul, putem enumera: - design placut, modern cu suprafete acoperite din caramida aparenta si marmura, balustrade din fier forjat - proiect tip boutique, compus din doar 17 apartamente - 2 spatii comerciale la parter - intrari separate, pentru cele doua destinatii, comercial si rezidential - 4-5 apartamente pe nivel - spatii comune foarte spatioase si frumos amenajate - lift Schindler cu capacitate de maxim 4-5 persoane - videointerfon, dar si supraveghere video - posibilitatea de a achizitiona locuri de parcare in subteran la pretul de 20000 Euro; sunt disponibile si cateva locuri de parcare supraterane Zona este ceea ce defineste orice proprietate imobiliara si care ii confera acesteia valoare, fiind de altfel criteriul cel mai important in alegerea unei locuinte sau de plasare a unei investitii pentru cei mai multi dintre cumparatorii din piata rezidentiala. Pentru acest apartament, zona confera acces facil la nenumarate puncte de interes general ale Bucurestiului: - Piata Victoriei - 8 minute de mers (600 m) - Scoala Gimn. Pia Bratianu - 11 minute de mers (950 m) - Parcul Kiseleff - 5 minute de mers (500m) - Zona Dorobanti - Capitale - 15 minute de mers (1 km) Va recomandam cu incredere vizionarea acestor proprietati care cu siguranta va va lasa o impresie pozitiva si care in scurt timp poate deveni caminul dvs!

Vezi oferte
Banu Manta Boutique Residence

ESTIC PARK

Bucuresti

Estic Park este cel mai mare proiect în derulare din sectorul 2, cu 1500 apartamente și pune la dispoziție 6 blocuri cu 11 etaje, cu ultimul nivel dedicat apartamentelor de tip penthouse. Estic Park oferă apartamente de tip studio, 2 și 3 camere, locuri de parcare subterane și supraterane, împreună cu o mulțime de facilități: locuri de joacă pentru copii, locuri de joacă pentru animale, pistă de jogging, teren de tenis, wellness și centru comercial.

Vezi oferte Vizitează website
ESTIC PARK