Green Alley Real Estate deține în portofoliul său un număr important de proprietăți, în cele mai căutate zone ale Bucureștiului. Cu o vastă experiență în acest domeniu, specialiștii noștri vor avea grijă ca tu să faci cele mai bune alegeri!

BELVEDERE RESIDENCE

Barbu Vacarescu, Bucuresti

Belvedere Residences este un complex situat în nordul Bucureștiului, zona Barbu Văcărescu, pe malul nordic al lacului Tei. Gama de apartamente este variată din punct de vedere al dimensiunii și al compartimentării acoperind nevoile fiecăruia. Complexul oferă acces facil către metrou, spații de recreere, supermarketuri și malluri (Promenada Mall, Baneasa Shopping City). De asemenea, beneficiază de parcare, loc de joacă și acces securizat.

Vezi oferte
BELVEDERE RESIDENCE

DINAMIC CITY

Floreasca, Bucuresti

Dinamic City, amplasat în zona Floreasca - Barbu Văcărescu este unul dintre cele mai premium proiecte rezidențiale din București. Permite accesul facil către complexul sportiv și de recreere Pescariu Sports & Spa, restaurantele de prestigiu din zonă: Trattoria Il Calcio, Dancing Lobster, Yoshi, Madame Pogany, cluburile Bamboo și Fratelli, Parcul Floreasca si Parcul Verdi.

Vezi oferte
DINAMIC CITY

ESTIC PARK

Bucuresti

Estic Park este cel mai mare proiect în derulare din sectorul 2, cu 1500 apartamente și pune la dispoziție 6 blocuri cu 11 etaje, cu ultimul nivel dedicat apartamentelor de tip penthouse. Estic Park oferă apartamente de tip studio, 2 și 3 camere, locuri de parcare subterane și supraterane, împreună cu o mulțime de facilități: locuri de joacă pentru copii, locuri de joacă pentru animale, pistă de jogging, teren de tenis, wellness și centru comercial.

Vezi oferte Vizitează website
ESTIC PARK