Alina Verdeață

Alina Verdeață
Founder & CEO

"Trăim într-o lume în care, cu adevărat, excelența face diferența, iar satisfacția partenerilor nostri este măsura prin care noi cuantificăm diferența pe care o facem și, implicit, sustenabilitatea Green Alley pe termen lung. Astăzi suntem green, sperăm sa rămânem ever-green."

Alina s-a remarcat prin formarea de parteneriate strategice cu dezvoltatori rezidențiali alături de care a lucrat la conceptualizarea proiectelor, a creat strategii de marketing și vânzări; dar și prin volumul mare de tranzacții finalizate cu success în piața rezidentiala. Expert în piața imobiliară, cu o intelegere unica a pietei, la nivel de microtrend, Alina conduce o echipă de profesioniști dedicați țelului firmei, acela de a transforma serviciile imobiliare in Romania, pe toate cele 3 categorii de servicii: vânzare, achiziție și dezvoltare în segmentul real estate premium.

Alina a absolvit Facultatatea de Studii Economice Bucuresti, este masterand in Economia Proprietatilor Imobiliare si in Programarea Neurolingvistica si are cunostiinte avansate de branding, marketing si psihologie. A absolvit Scoala Populara de Arte-sectiunea Actorie si este pasionata de oameni, muzica, arhitectura, arta si de frumoasa Italie.

Limbi straine: engleza, italiana, spaniola

Contactează membrul
Toate câmpurile sunt obligatorii.