UN PROIECT DE ANVERGURĂ SE CONSTRUIEȘTE CU O ECHIPĂ DEDICATĂ

Chiar dacă este prima dată când realizezi un proiect sau dacă ai experiență în dezvoltarea ansamblurilor rezidențiale, noi știm că acest proces este unul complex și presupune efort constant, decizii și analize de piață.

Noi știm că visezi să scrii istorie prin proiectele tale și să oferi ceva nou oamenilor, schimbând, totodată, modul în care spațiile de locuit sunt văzute.

Mai știm că îți dorești ca proiectul tău să fie încheiat cu succes și să îți aducă profitul la care te aștepți, împreună cu o reputație bună pe termen lung.

De aceea, succesul tău va depinde de o strategie și o implementare realizate cu creativitate, responsabilitate, know-how, dar și de o viziune 360°. Green Alley te ajută cu un know-how de peste 15 ani de experiență în domeniul rezidențial și cu o viziune inovatoare bazată pe o înțelegere unică a pieței, la nivel de microtrend.

hand shake

Viitorul este al celor care reușesc să seteze trenduri și să se ridice la standardele impuse de dezvoltarea pieței de real estate.

Green Alley în cifre

peste

400

mil. Euro sales volume (valoare tranzacționată)

peste

15

ani de experiență în domeniu

peste

3000

de tranzacții realizate

Ce câștigi tu lucrând cu noi?
 1. Utilizarea know-how-ului în luarea celor mai bune decizii în strategia de dezvoltare;
 2. Un proiect competitiv, care se va diferenția de concurență;
 3. Maximizarea profitului;
 4. Mai mult timp pentru planurile tale și pentru dezvoltarea viziunii tale;
 5. Ajutor în procesul de vânzare, pentru a elimina orice risc provocat de neînțelegerea unor factori esențiali în acest proces;
 6. Reputație și construirea unui brand;
 7. Oameni dedicați și de încredere, care îți vor fi alături pe termen lung și care împărtășesc aceeași viziune cu tine.

Hai să programăm o întâlnire!

SELECȚIE PROIECTE EXCLUSIVE

ESTIC PARK

estic park image

Estic Park este cel mai mare proiect în derulare din sectorul 2, cu 1500 apartamente și pune la dispoziție 6 blocuri cu 11 etaje, cu ultimul nivel dedicat apartamentelor de tip penthouse. Estic Park oferă apartamente de tip studio, 2 și 3 camere, locuri de parcare subterane și supraterane, împreună cu o mulțime de facilități: locuri de joacă pentru copii, locuri de joacă pentru animale, pistă de jogging, teren de tenis, wellness și centru comercial.

Citește mai mult

CENTER LIVING

center living image

Amplasat în București, la doar câteva minute de Piața Unirii, ansamblul rezidențial Center Living este locul care îți oferă liniștea și confortul zilnic, odată ajuns acasă. Center Living preia cerințele și pretențiile tale și le transpune cu responsabilitate și dedicație, în 48 de unități locative călduroase și primitoare.

Citește mai mult

Hai să programăm o întâlnire!

GREEN ALLEY NEW HOMES DIVISION

Ești dezvoltator și ai nevoie de cele mai bune servicii pentru a duce la capăt, cu succes, proiectul tău? Green Alley se alătură business-ului tău dacă:

hand shake
 • Ai deja un teren și vrei să îți dezvolți proiectul – îți oferim consultanță completă și implementare
 • Ești în faza de implementare a proiectului tău și ai nevoie de un partener care să îți ofere sfaturi cu privire la optimizare: suprafețe, strategie de marketing, vânzare
 • Ai deja un proiect în derulare, dar nu ești mulțumit/ă de rezultate
 • Vrei să îți crești vânzările, beneficiind de clienții Green Alley
CONTACTEAZĂ-NE!
Toate câmpurile sunt obligatorii.