Explorează cartierul tău preferat! Aici găsești vibe, fun și culoare... ah, și casa preferată.

Dorobanți

Dorobanți, o zonă liniștită a Bucureștiului care te va face să te întorci în timp, în prima jumătate a secolului XX. Aici te bucuri de casele în stil clasic, foarte bine conservate sau renovate și mai ales de atmosfera aparte cu aer elitist. Zona este împânzită cu restaurante fine dining, magazine de lux, hoteluri și spații verzi pentru întreaga familie. 

Citește mai mult

Floreasca

Cartierul Floreasca reprezintă una dintre cele mai căutate zone ale Bucureștiului. Aici te plimbi pe străzi cu nume de compozitori, iar printre blocurile realist-socialiste întălnești casele vechilor boieri. Începănd cu anii 2000 zona s-a dezvoltat atât pe plan rezidențial cât și din punct de vedere al spațiilor de birouri ceea ce a condus la  creșterea cererii și la apariția locuințelor de lux .

Citește mai mult

Primăverii

Cartier select, cu vile impunătoare, loc cu istorie bogată unde au locuit mari personalități ale României precum Regele Carol al II-lea, Gheorghe Gheorghiu Dej, Nicolae Ceaușescu și primii cinci președinți ai țării. Cunoscută drept “cartierul interzis” în perioada comunistă, Primăverii a rămas chiar și în ziua de astăzi o zonă de lux, exclusivistă, fiind una dintre cele mai scumpe zone ale Bucureștiului.

Citește mai mult

Romană

Piața Romană reprezintă una dintre zonele de epocă ale Bucureștiului cu numeroase clădiri de patrimoniu. Este punctul de intersecție a trei dintre cele mai importante bulevarde ale capitalei: Bd. Magheru, Bd. Lascăr Catargiu și Bd. Dacia și locul unde poate fi găsită cea mai celebră facultate din România: Academia de Studii Economice (ASE). În zona Pieței Romane, viața linistită de pe străduțe contrastează cu aglomerația marilor bulevarde.

Citește mai mult