Tudor Gheorghicescu

Tudor Gheorghicescu
Residential Expert

Tudor Gheorghicescu aduce peste 9 ani de experiență în vânzări pe piața imobiliară de lux din București. În acest timp, a încheiat cu succes peste 350 de tranzacții. Tudor este un om care impune și oferă respect prin onestitate și printr-o etică de lucru foarte riguroasă. El înțelege în profunzime variațiile pieței imobiliare și importanța unei strategiei de marketing eficiente, acest lucru făcându-l să aibă succes pe toate segmentele în care s-a implicat: rezidențial, apartamente, case și terenuri. 

Tudor este pasionat de comercializarea listărilor clienților săi în cel mai eficient mod, personalizat pentru fiecare înregistrare. Scopul lui este de a oferi clienților o experiență perfectă în timp ce îi ajută să își îndeplinească obiectivele imobiliare, indiferent dacă acesta este acela de a vinde sau cumpăra o casă.

Pentru Tudor imobiliarele înseamnă un stil de viață unic prin care se dezvoltă continuu și prin intermediul căruia își întreține vie pasiunea pentru arhitectură. Mai este pasionat de mașini, călătorii și  oameni cu care poate purta discuții interesante.

Limbi straine: engleza, germana.

Telefon: +40747 176 873

Mail: tudor.gheorghicescu@greenalley.ro

Contactează membrul
Toate câmpurile sunt obligatorii.