Adrian Oprea

Adrian Oprea
Associated Broker

Adrian Oprea s-a alăturat echipei Green Alley la începutul anului 2018. Prin fiecare acțiune pe care a întreprins-o de atunci a demonstrat un înalt grad de professionalism, o bună capacitate de a comunica și abilitatea de a se conecta rapid la nevoile clienților săi, calități de bază pentru un agent imobiliar.

Cu mai mult de 15 ani de experiență în vânzări, Adrian este capabil să satisfacă atât nevoile  cumpărătorilor, cât și pe cele ale vânzătorilor. Pentru el, interacțiunile cu clienții sunt mai mult decât simple tranzacții care se învârt în jurul unei proprietăți; de aceea dedică timp pentru a înțelege fiecare persoană cu care întră în contact și cultivă relațiile formate pentru a oferi cel mai înalt nivel de servicii. Având la bază cunoștințe avansate de vânzări și marketing, s-a specializat pe segmentul premium de reprezentare al proprietarilor.

În timpul personal, Adrian preferă activitățile în aer liber. Aleargă, iese la plimbări lungi cu Bicicleta, pescuiește și cultivă fructe și legume în propria grădină.

Limbi straine: engleza

Telefon: +40742 184 757

Mail: adrian.oprea@greenalley.ro

Contactează membrul
Toate câmpurile sunt obligatorii.