Cristian Verdeata

Cristian Verdeata
Project Manager

Cristian Verdeață ne reamintește în fiecare zi că lurează în cadrul celei mai cool companii imobiliare din București, Green Alley Real Estate. Este ambițios și empatic, înțelege cu ușurință nevoile clienților și le este alături pe drumul către casa lor de vis. Cu peste 6 ani de experiență, Cristi, a învățat fiecare nuanță a domeniului imobiliar cu care s-a întâlnit: consultanță în vederea vânzării, cumpărării sau închirierii imobiliare. S-a specializat în managementul proiectelor rezidențiale și, de asemenea, în vânzări de tip exclusiv. Pe parcursul acestor ani a realizat tranzacții cu o valoare ce depășește 50 de milioane de euro.

A absolvit Academia de Studii Economice din București, Facultatea de relații Economice Internaționale și deține o diplomă de masterat în Economie Internațională și Afaceri Europene. Imediat după ce a terminat facultatea a ales să intre în lumea imobiliarelor, fapt care s-a dovedit a fi o pistă de lansare pentru agentul imobiliar remarcabil pe care îl putem vedea astăzi. 

În afara imobiliarelor, Cristi este pasionat de fotbal, sport pe care l-a practicat la nivel profesionist timp de 10 ani. Iar când vine vorba de Karaoke, dans și muzică, toți prietenii contează pe el.
“Visul meu este să devin dezvoltator imobiliar, să concep și să construiesc cele mai cool proiecte imobiliare din București.”
 
Limbi straine: Engleza

Telefon: +40742 184 746

Mail: cristian.verdeata@greenalley.ro

Contactează membrul
Toate câmpurile sunt obligatorii.