Andreea Cojocaru

Andreea Cojocaru
Sales & HR Manager

Andreea Cojocaru este HR & Sales Manager la Green Alley Real Estate. Acum 1 an, s-a alăturat echipei aducând un plus de valoare atât prin calitatea de agent imobiliar experimentat cât și prin intermediul trainingurilor riguroase pe care le susține săptămânal.

A terminat Facultatea de Litere și Teologie, iar din dorința de a-i învăța pe alții într-un mod diferit de cel din învățământ, a decis să se specializeze pe resurse umane, făcând mai întâi un master în acest domeniu și apoi urmând cursuri de formator. O perioadă de 6 ani, Andreea a recrutat, încurajat și format zeci de persoane în tainele vânzărilor în Iași, ca mai apoi să ajungă la București, unde a avut ocazia să lucreze pe segmentul de vânzări imobiliare și s-a îndrăgostit de acesta. În cei 8 ani care s-au scurs de atunci, a atins performanțe ridicate ca si consultant imobiliar și ca reprezentant dezvoltator in cadrul ansamblurilor rezidențiale.

Green Alley a fost oportunitatea pe care Andreea o aștepta, aici excelează pe ambele roluri profesionale: cel de formator și cel de om de vânzări. Bazându-se pe profesionalism și pasiune, Andreea găsește întotdeauna soluția pentru orice provocare ținând cont de nevoile și valorile clientului. Deopotrivă, în calitatea sa de HR Manager, dă dovadă de devotament față de echipa sa, scopul ei fiind să pună în valoare calitățile fiecărui membru al echipei astfel încât aceștia să atingă cel mai înalt nivel de carieră și să-și depășească propriile limite.

Cărțile, filmele bune, ieșirile la restaurant cu prietenii pentru a încerca tot felul de preparate culinare, plimbările lungi în parc sau pe plajă se numără printre acivitățile preferate din timpul liber al Andreei.

Limbi straine: Engleza, Franceza.

Telefon: +40747 214 954

Mail: andreea.cojocaru@greenalley.ro


Contact the member
All fields are mandatory.